Silmälääkäriksi Seinäjoelle tai Vaasaan?

SILMÄLÄÄKÄRI

Haluaisitko työskennellä osana Suomen johtavaa silmäterveyden ja näkemisen yritystä? Tule kanssamme tekemään suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat! EtsimmeSilmäaseman joukkueeseen silmätautien erikoislääkäriä tai erikoistuvaa silmälääkäriä, joka palvelee asiakkaita ammattitaidolla, vahvalla asiantuntijuudella ja suurella sydämellä.    

 

Vaasan ja Seinäjoen työskentelymahdollisuudet   

  

Silmäaseman Vaasan ja Seinäjoen Silmäsairaaloissa pääset työskentelemään monipuolisesti vastaanotto-, tutkimus- ja leikkauspalveluiden parissa. Silmälääkärinä pystyt tekemään vastaanottosi lomassa pientoimenpiteitä ja pääset hyödyntämään laajoja tutkimusmahdollisuuksia kuten esim. OCT, näkökenttätutkimukset ja topografia. Silmäsairaaloiden lisäksi vastaanottomahdollisuuksia on Seinäjoella Hyllykallion silmälääkärikeskuksessa sekä Vaasan Liisanlehdon myymälässä. Molemmat toimipaikat sijaitsevat Prisman yhteydessä erinomaisten kulkuyhteyksien ja hyvien pysäköintimahdollisuuksien varrella. Hyvien perusvälineiden (mm. laadukas mikroskooppi, autorefraktometri ja osassa huoneita autoforopteri ja iCare) lisäksi Hyllykalliosta löytyy OCT (Heidelberg), YAG ja näkökenttä (Octopus). Myös Liisanlehdon uusista tiloista löytyy OCT-laite (Revo). 

 

Millaista on työskennellä Silmäasemalla?

 

Silmäasemalla voit tehdä töitä viitenä päivänä viikossa tai muutamia päiviä kuussa, miten elämäntilanteeseesi parhaiten sopii. Työskentelyaikasi voit päättää toimipaikan aukioloaikojen puitteissa, samoin vastaanottoaikojesi keston ja lounastaukojesi pituuden. Vastaanottosi hinnan päätät itse.  

Silmäasemalla lääkärit työskentelevät joko itsenäisinä ammatinharjoittajina tai yhtiön kautta. Autamme sinut mielellämme alkuun hallinnollisissa asioissa, ja saat tueksesi oman yhteyshenkilön hallinnosta. Saat myös vastuulääkäriltä kattavan perehdytyksen aloittaessasi työskentelyn, ja laaja kollegaverkosto on tukenasi. Tarjoamme lääkäreillemme koulutuksia kuukausittain. Halutessasi voit työskennellä myös Silmäaseman julkisissa silmäterveyspalveluissa.

 

Ketä etsimme? 

 

Tehtävässä menestyäksesi voit olla silmälääkäri tai privaattityötä aloitteleva silmätauteihin erikoistuva lääkäri. Tärkeintä on, että haluat kehittää omaa osaamistasi silmätautien alalla ja tarjota asiakkaillemme parhaat näkemisen ratkaisut yhdessä koko tiimin kanssa. 

 

Tärkeää kuitenkin, että: 
 • Sinulla voi olla aiempaa kokemusta privaattivastaanottotoiminnasta tai voit olla privaattityötä vasta aloittava lääkäri, mutta erikoistumista sinulla on takana vähintään kaksi vuotta   

 • Sitoudut ammattimaiseen ja laadukkaaseen hoitoon   

 • asiakas- ja potilaslähtöisyys on sinulle luontaista, ja haluat löytää parhaat ratkaisut asiakkaan näkemisen tarpeisiin koko näkemisen elinkaaren ajan 

 • Vaasassa toiveena on, että pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi sekä ruotsiksi  

 

Meillä työskentelevät silmälääkärit arvostavat: 
 • Asiakkaiden ja kollegoiden arvostamaa ja tunnettua brändiä  

 • Työaikojen joustavuutta ja sujuvaa arkea  

 • Hyviä työtiloja ja työvälineitä  

 • Osaavaa myymälä- ja sairaalahenkilökuntaa  

 • Laajaa kollegaverkostoa   

 • Selkeää ja kannustavaa palkkiomallia   

 • Kattavaa perehdytystä   

 • Omaa yhteyshenkilöä lääkäripalvelutiimistä, joka auttaa tarvittaessa mm. lupa-asioissa  

 • Vaikutusmahdollisuuksia paitsi omaan työhön, niin myös Silmäaseman lääkäritoimintaan Advisory Boardin kautta  

 • Kattavaa koulutustarjontaa 

 Silmäasema tarjoaa lääkäreille työmahdollisuuksia valtakunnallisesti ympäri Suomen, lue lisää täältä. Mikäli kiinnostuit, otathan yhteyttä, ja kartoitamme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.   

 

Lisätietoja:  

Yhteyspäällikkö, Maria Mikkonen, p. 040 763 8914 maria.mikkonen@silmaasema.fi  

Jätä yhteystietosi lomakkeelle, niin olemme sinuun yhteydessä.   

Tervetuloa silmäasemalaiseksi!

Silmäasema on Suomen suurin näönhuollon ja silmäterveyden toimija ja kehitämme koko alaa jatkuvasti. Olemme Suomen suurin yksityinen silmäleikkauksia tarjoava silmäsairaalaketju sekä toiseksi suurin optikkoketju. Valikoimaamme kuuluvat silmälasit, piilolinssit ja aurinkolasit sekä optikon ja silmälääkärin vastaanottopalvelut. Myös silmätautien tutkimus ja hoito sekä monipuolinen silmäkirurgia, kuten taittovirhe- ja kaihileikkaukset, kuuluvat tarjontaamme. Monipuolisen tuote- ja palveluvalikoimamme ansiosta pystymme aina tarjoamaan parhaan ratkaisun hyvään näkemiseen! Silmäasema-ketjun palveluksessa työskentelee noin tuhat näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista. Silmäasema on osa 100 % suomalaista Coronaria-konsernia. 

Meillä työskentelee maailman onnellisimmat silmäasiantuntijat, jotka tekevät myös asiakkaiden silmistä maailman onnellisimmat. Olemme 100 % suomalainen yritys, ja vastuullisuus on meille tärkeää, lue lisää täällä.

Hakuaika alkaa:
Logo

Silmälääkäriksi Seinäjoelle tai Vaasaan?

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!